Vallei van de Trô Maret

We hebben deze wandeling eerder al eens gedaan met Mattias. Deze keer hebben we de wandeling nog eens overgedaan met mijn ouders, broer en zijn vriendin. Het was weeral eens een prachtige wandeldag!

De beschrijving van de wandeling vind je in het vorige bericht terug. Hieronder staan enkele foto’s van de wandeling.

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Vallei van de Trô Maret”

 1. Schitterende slow schutter foto’s. Heb vorige week eentje proberen te maken van de Bayehon waterval. Spijtig genoeg niet met hetzelfde resultaat. Zal nog een beetje geduld moeten hebben… Trial en error 🙂

  1. En hoe had je het gedaan? Toch statief gebruikt? Ik had jammer genoeg mijn filter niet gebruikt. Had nog een mooier effect gegeven. Nu kon ik maar een sluitertijd van 4 à 5 seconden nemen….

   1. Zonder statief, maar wel de camera gestabiliseerd op een steen. En shutter speed 1 sec. Maar teveel overbelicht. Met lightroom wel de ovetbelichting kunnen wegwerken. Ik gebruik ook geen filter op mijn lens.

   2. Zonder statief lijkt me ook niet zo simpel. De filter zorgt er alleen voor dat je een veel langere sluitertijd kan nemen. Het is afhankelijk 3 tot 10 stops. Welke camera gebruik je?

   3. Allicht statief is zeker niet overbodig daarmee kan je al veel langere sluitertijden mee nemen… Alleen dan begint de zoektocht weer naar een niet te zwaar statief 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s